Konkurs Danmark er en nystartet organisation. En række af de ting vi kommer til at tilbyde medlemmerne er under udarbejdelse, ligesom vi med en samlet stærk medlemsgruppe i ryggen får flere input og bedre forhandlingskraft.

Derfor håber vi på støtte fra alle, der er i problemer i forhold til konkurs-lovgivningen, folk der er økonomisk ramt på anden vis, folk der støtter foreningens virke og værdier, virksomheder der vil være med til at ændre samfundets stempling af trængte mennesker. DU KAN STØTTE VED AT BLIVE GRATIS MEDLEM AF FORENINGEN!

Støt Konkurs Danmark – vi vil en mere fair verden, hvor pengene ved en konkurs går til kreditorer og ikke til advokater. Vi vil en bedre lovgivning, der sikrer en bedre behandling af både kreditor og debitor i forbindelse med en konkurs – og vi vil sikre, at folk får mulighed for at rejse sig igen, hvis de kan stå på egne ben.

Vi vil nuancere konkurs-begrebet, så alle ikke behandles under een kam, men behandles forskelligt. Ikke alle er banditter i habitter! Vi beder om fairness og finder det umenneskeligt, at en konkurs skal være en livstidsstraf.

Vi har også brug for økonomisk støtte. Hvis du selv kan undvære lidt fra kistebunden, eller kender til fonde og andre mulige steder at få hjælp, så kontakt endelig Konkurs Danmark, så vi kan yde det hele endnu bedre, end når vi “bare” arbejder på dette i fritiden.